De fokker

Sinds 1980 houdt de familie Van den Broek Otterhounds op de kennels van de Kweb in Waspik. Daar is ook hun mooie hondenhotel gevestigd, waar uw Otterhounds en ook al uw andere huisdieren kunnen logeren. Meer info op de pagina van Dierenverzorging de Kweb Meute.

Wiljan van den Broek is de enige fokker in Nederland.
Gezien de smalle basis van het ras in Nederland en eigenlijk ook daarbuiten, wordt zeer selectief gefokt. Af en toe wordt vers “bloed” uit Engeland gehaald.

Als u geïnteresseerd bent in een Otterhound, kunt u meer informatie opvragen bij de contactpersoon van de Vrienden van de Otterhound.

U kunt natuurlijk ook direct de fokker benaderen:
Fam. Van den Broek
’t Vaartje 100
Waspik (NB)
(0416) 31 21 44
Of stuur een e-mail.

Puppen

img/otterhound%20082.jpg img/otterhound%20120.jpg

Af en toe wordt er een nestje gefokt als er genoeg aanvragen zijn voor een pup.

Het is een bijzonder met uitsterven bedreigd ras dat door ons, Wiljan en Erica van den Broek, met veel zorg en erg selectief gefokt wordt zodat het oorspronkelijke type Otterhound behouden blijft.

Mocht u interesse hebben in een pup of info willen over het ras en /of de wachtlijst dan kunt u bellen naar ons op de kennels in Waspik, tel: 0416-312144. U kunt ook een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het kan echter erg druk zijn op de kennels, vooral in de vakantieperiodes in het zuiden, zodat het voor kan komen dat u verzocht wordt op een ander tijdstip later terug te bellen zodat we dan de tijd hebben om al uw vragen te beantwoorden.Mocht u informatie willen hebben over het ras alvorens eventueel op de wachtlijst van de fokker te willen, kunt u contact opnemen met de fokker, tel. (0416) 312144. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier.