Onze club

Historie

In 1983 heeft men in Nederland de “Vrienden van de Otterhound” opgericht. Deze fungeert als rasvereniging van de Otterhound in Nederland.
Gelijksoortige clubs in het buitenland hebben een gemeenschappelijk doel, nl. het pure Otterhound-ras zo goed mogelijk in stand helpen houden.
Met de Otterhound Clubs in Amerika, Engeland en Duitsland bestaat regelmatig contact.

Activiteiten

Via publicaties, verzamelen van informatie en onderhouden van buitenlandse contacten proberen we ons steentje bij te dragen. Een WhatsApp groep en e-mail functioneert als communicatiemiddel met de leden.
Een maal per jaar wordt er een Otterhoundwandeling georganiseerd, waar ook niet- leden die kennis willen maken met het ras welkom zijn.
Info over de geplande wandelingen is verkrijgbaar bij het het Otterhound contact. In tegenstelling tot Engeland wordt de Otterhound in Nederland niet vaak geshowd. Dus is een wandeling een mooie gelegenheid om ze in het echt te zien!
Maar ook op de kennels kunt u ze natuurlijk in het echt bewonderen. Dit echter uitsluitend na een telefonische afspraak met de fokker Wiljan van den Broek, zodat hij alle tijd voor u heeft. Wiljan van den Broek; Tel 0416-312144.

Informatie

Wie deze superkameraad en grote kindervriend als maatje wil of wie ons ras een warm hart toedraagt en lid wil worden van de Vrienden van de Otterhound kan bellen, schrijven of e-mailen of naar het Otterhound contact.